Ontspanningsmassage:

Een beleving in stilte en even nergens aan denken. Deze massage zorgt ervoor dat de spanning die het lichaam heeft opgebouwd, de vastzittende spieren weer losmaakt. Je voelt je ook na een ontspanningsmassage losser en soepeler. 

De bloedsomloop en de lymfevaten worden geactiveerd, hierdoor kunnen de afvalstoffen het lichaam sneller verlaten. 

Tijdens de massage komt je lichaam en geest tot rust. Dit hebben we nodig om stress en lichamelijke klachten te voorkomen. Preventief een ontspanningsmassage voor uzelf te nemen is geen overbodige luxe!

 

Mogelijke reactie / effect kort na een massage:

* slaperig, zweverig of duizelig gevoel 

* misselijkheid 

* hoofdpijn 

* spierpijn of tijdelijk verergeren van   klachten

* donkerder urine ( vrijgekomen   afvalstoffen )

* diarree

* energiek voelen 

* ontspannen

* beter slapen 

* frissere / mooiere huid 

* endorfine komt vrij ( gelukshormoon ) 

Na een behandeling is het advies om een glas water te drinken en gedurende de dag ook blijven drinken om de afvalstoffen die tijdens de massage vrijkomen snel het lichaam te laten verlaten. 

 

Lashlift, het liften van de natuurlijke wimpers

Een behandeling waarbij de natuurlijke wimpers permanent omhoog wordt gekruld met behulp van unieke lotions. Deze lotions hebben een verzorgende werking. De totale inwerktijd van de lotions is ongeveer 15 minuten. De volledige behandeling kan een uur duren i.v.m. voorbereiding en nazorg. Na de wimpergroei cyclus van 6 tot 8 weken valt de gelifte wimper uit, daarna groeien de nieuwe wimpers weer op de natuurlijke manier zonder krul.