• U kunt nu de Japanse gezichtsmassage
  • ( Ko Bi Do ) boeken.
  • Vanaf juni bied ik stoelmassages aan voor bedrijven.

Ontspanningsmassage:

Een beleving in stilte en even nergens aan denken. Deze massage zorgt ervoor dat de spanning die het lichaam heeft opgebouwd, de vastzittende spieren weer losmaakt. Je voelt je ook na een ontspanningsmassage losser en soepeler. 

De bloedsomloop en de lymfevaten worden geactiveerd, hierdoor kunnen de afvalstoffen het lichaam sneller verlaten. 

Tijdens de massage komt je lichaam en geest tot rust. Dit hebben we nodig om stress en lichamelijke klachten te voorkomen. Preventief een ontspanningsmassage voor uzelf te nemen is geen overbodige luxe.

 

Japanse gezichtsmassage ( Ko Bi Do ):

Deze bijzondere vorm van massage ook wel Ko Bi Do genoemd, is veel meer dan zomaar een massage. Binnen de Japanse cultuur wordt het gezien als een traditionele kunst of een traditioneel ritueel naast andere rituelen, zoals de Japanse theeceremonie en kalligrafie. 

Deze vorm van massage is een unieke combinatie van het stimuleren van de energiebanen en de energiepunten in het lichaam. Hiervoor wordt gebruikt gemaakt van drukpunt technieken en technieken uit de lymfedrainage. Het doel hiervan is om de doorstroom van de levensenergie te bevorderen voor een goede gezondheid, waarbij lichaam en geest in balans zijn. 

De Japanse gezichtsmassage is een schoonheidsbehandeling voor zowel het gezicht als het lichaam. Het geeft ontspanning en de huid wordt na een aantal sessies steviger, soepeler en zachter. 

 

Hoofdpijnmassage:

Deze vorm van massage helpt om mensen in een diepe ontspanning te laten zakken en zo de hoofdpijnen te laten verzachten of zelfs dat de hoofdpijn wegtrekt. Het werkt ook preventief om de hoofdpijn minder vaak of helemaal niet terug te laten komen. De massage bestaat vooral uit drukpunten en weinig strijkingen. Deze drukpunten zorgen ervoor dat bij de knelpunten of blokkades de energie weer vrij kan stromen. 

 

Mogelijke reactie / effect kort na een massage:

* slaperig, zweverig of duizelig gevoel 

* misselijkheid 

* hoofdpijn 

* spierpijn of tijdelijk verergeren van   klachten

* donkerder urine ( vrijgekomen   afvalstoffen )

* diarree

* energiek voelen 

* ontspannen

* beter slapen 

* frissere / mooiere huid 

* endorfine komt vrij ( gelukshormoon ) 

Na een behandeling is het advies om een glas water te drinken en gedurende de dag ook blijven drinken om de afvalstoffen die tijdens de massage vrijkomen snel het lichaam te laten verlaten. 

 

Lashlift, het liften van de natuurlijke wimpers

Een behandeling waarbij de natuurlijke wimpers permanent omhoog wordt gekruld met behulp van unieke lotions. Deze lotions hebben een verzorgende werking. De totale inwerktijd van de lotions is ongeveer 15 minuten. De volledige behandeling kan een uur duren i.v.m. voorbereiding en nazorg. Na de wimpergroei cyclus van 6 tot 8 weken valt de gelifte wimper uit, daarna groeien de nieuwe wimpers weer op de natuurlijke manier zonder krul.